Wilt u adverteren?

Omdat artiesten, zangers, muzikanten en kunstenaars veel inkomsten hebben gemist de afgelopen tijd, worden – fair pay! – professionele Nijmeegse ‘cultuurmakers’ ingehuurd en gevraagd om een optreden, een voorstelling of een workshop te verzorgen voor de stad. Op zondag 10 oktober is het de eer aan Trio Raak om in huiskamerrestaurant Babylon een swingend optreden te verzorgen!

Trio Raak beschikt over een groot repertoire, van Nederlandse en Engelstalige pop, rock tot rock & roll. Het Nijmeegse trio zorgt voor een waar feestje. Naast driestemmige zang is Paul de Graaf gitarist, Rob Stoop accordeonist en Fred Snel contrabassist.

Kom zondagmiddag om 14.30 uur genieten van deze swingende muziek, aan de Kwakkenbergweg 150 in Nijmegen. De toegang is gratis, reserveren is wel nodig en kan via hkrbabylon@gmail.com. Huiskamerrestaurant Babylon houdt zich aan de voorgeschreven coronamaatregelen.

Het CultuurCadeau is tot stand gekomen vanuit RotaryClub Rijk van Nijmegen in combinatie met het programma van Nijmegen Klinkt, en wordt ondersteund door ACBN Evenementenbureau Nijmegen / Stichting Vierdaagsefeesten en Lindenberg Cultuurhuis met financiële bijdragen van Rabobank Rijk van Nijmegen, Poelmann van den Broek Advocaten en Stichting Vlegel.

Meer info: https://woonwerkbabylon.nl/huiskamer-restaurant/
Kijk voor meer CultuurCadeaus op www.nijmegenklinkt.nl.

De Rozet