Wilt u adverteren?

In aanloop naar Valentijnsdag organiseert de Bibliotheek Gelderland Zuid liefdespoëzie op aanvraag. Voormalig stadsdichter Wout Waanders en striptekenaar Jelko Arts maken gedichten voor jouw geliefde.

Warmte, liefde en aandacht, we hebben er allemaal behoefte aan. Juist nu. Daarom maken BrievenBoys Wout en Jelko liefdesgedichten op maat. Iedereen kan via een online formulier op de website van de Bibliotheek Gelderland Zuid een gedicht aanvragen. Ook kan dit persoonlijk bij de boys zelf via het BrievenBoys bezorgloket. Wout en Jelko staan hiervoor op woensdag 10 februari tussen 13.30 en 14.30 uur bij Bibliotheek De Mariënburg en tussen 15.00 en 16.00 uur bij Bibliotheek Zwanenveld.

Persoonlijk video met literair meesterwerk
Zo werkt het: beschrijf in twee zinnen wie jouw liefdesverklaring verdient en waarom. Op basis van jouw input maken Wout en Jelko een literair meesterwerk, voorgelezen in een video. Op Valentijnsdag zit deze persoonlijke video in je digitale brievenbus. Het ideale Valentijnscadeau voor wie zelf geen schrijfheld is. De leukste liefdesverklaringen worden op Valentijnsdag, 14 februari, persoonlijk door Wout en Jelko aan de deur bezorgd. Het aanvraagformulier is beschikbaar via www.obgz.nl/brievenboys.

De Rozet