Wilt u adverteren?

Een angststoornis veroorzaakt heftige klachten in het dagelijkse leven zonder dat er direct echt gevaar is. Er zijn veel soorten angststoornissen en het komt bij veel mensen voor. Wat gebeurt er in het brein & zenuwstelsel, wat zijn de verschijnselen en hoe ermee om te gaan? Op woensdag 13 december ben je van harte welkom bij het Brein café met Miranda in de Bibliotheek Wijchen!

De gratis voorlichting begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur, waarna er gelegenheid is om met elkaar na te praten bij de inloop en in de foyer van ’t Mozaïek, ‘de huiskamer van Wijchen’.

Vanaf 19.00 uur is er gelegenheid om bij de inloop in de bibliotheek onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar in gesprek te gaan. Tijdens de inloop sluiten er regelmatig ervaringsdeskundigen en organisaties aan en vertellen zij over het onderwerp, wat tot nu toe zorgt voor mooie en persoonlijke verhalen!

Laat je inspireren, doe kennis op en ga met elkaar in gesprek voor meer begrip en verbinding!

Miranda van Amersvoort, van ‘WerkBewust’, en het ‘Expertisecentrum Sociale Veiligheid’ geeft 6 keer per jaar gratis voorlichting over een psychische kwetsbaarheid, voor een ieder die daar interesse in heeft!

Aanmelden via bibliotheek-wijchen.nl

De Rozet