Wilt u adverteren?

In Nederland komen vele duizenden insectensoorten voor. Er zijn zoveel mooie soorten dat het onmogelijk is om in één lezing over elke soort te vertellen. Daarom krijg jij als luisteraar de regie over de lezing. Je kunt kiezen uit een enorme variëteit aan foto’s die spreker en insectenkenner, Robin Kraaij heeft gemaakt van de Nederlandse ongewervelden. Bij elke foto hoort een bijzonder verhaal over een dier met een bijzonder uiterlijk, vreemd gedrag, of gewoon prachtige kleuren. Welke foto’s aan bod komen bepaal jij als luisteraar. Benieuwd naar deze bijzonder en onvoorspelbare lezing vol verrassende weetjes en verhalen? Schrijf je dan in!

Robin Kraaij is een echte natuurliefhebber en heeft zich toegelegd op insecten, reptielen en amfibieën. In deze leuke lezing neemt Robin Kraaij je mee in de wereld van deze kleine juweeltjes van de Nederlandse natuur. Welke prachtige dieren komen hier voor en wat is het verhaal erachter? Waarom hebben sommige dieren een rare vorm of gek gedrag? Op deze vragen krijg je vanavond het antwoord! Laat je een avond lang verbazen door de verschillende insectensoorten die in ons land leven.

Hoe reserveer je een plekje?
Boek een ticket voor deze interessante online lezing op woensdagavond 26 januari om 19.30 uur via natuurmonumenten.nl/rijk-van-nijmegen en dan doorklikken naar agenda.

De Rozet