Wilt u adverteren?

Ben je tijdens de Week van de Psychiatrie bij een activiteit aanwezig geweest en voel je de behoefte om nog even door te praten?

Ken je iemand in jouw dorp of wijk met een psychische kwetsbaarheid? Misschien maak je je zorgen of heb je overlast. Of wil je helpen maar weet je niet goed hoe?

Kom dan naar de bijeenkomst ‘Ontmoet het mens achter de gek’ op dinsdag 4 april van 19.00 tot 21.00 uur in Voorzieningenhart Op de Heuvel, Ericastraat 39 in Groesbeek. Aanmelden is verplicht! Dit kun je doen door een mail te sturen naar: sanne.verburg@fortewelzijn.nl

Of op donderdag 6 april van 19.00 tot 21.00 uur in het gemeentehuis gemeente Heumen, Kerkplein 6 in Malden. Aanmelden is verplicht! Dit kun je doen door een mail te sturen naar: astrid@ixtanoa.nl

Voor meer informatie kijk je op www.fortewelzijn.nl/psychiatrie

Bewustwording

Tijdens de bijeenkomst kun je jouw eigen ervaringen delen. Ook krijg je informatie over wat het betekent om psychisch kwetsbaar te zijn. Verder krijg je praktische tips. Tijdens de bijeenkomst maak je kennis met iemand die zelf een psychische kwetsbaarheid heeft (gehad) en vertelt hoe jij kan helpen.

Meer informatie over Ixta Noa is te vinden op www.ixtanoa.nl en over Forte op www.fortewelzijn.nl.

De Rozet