Wilt u adverteren?

Op dinsdag 7 februari om 20:00 uur speelt De Treffers in de achtste finale van het TOTO KNVB Bekertoernooi uit tegen De Graafschap. Er zijn in totaal 500 kaarten voor het gastenvak (uitvak) beschikbaar, waarbij geldt op=op. Deze kaarten komen vanaf 30 januari aanstaande in de verkoop.

Voor deze wedstrijd geldt een voorrangsregeling voor leden van De Treffers.

Zij kunnen op maandag 30 januari en dinsdag 31 januari, beide dagen tussen 19:00 en 21:00 uur,  een zogenaamde buscombikaart kopen in de kantine op sportpark Zuid. Een combikaart betekent busvervoer en toegangskaart en bedraagt 15 euro per persoon. Deze buscombi is verplicht. Het is dus niet mogelijk om de wedstrijd zonder busvervoer te bezoeken.

Treffersleden kunnen één ticket per persoon bestellen. Tickets zijn enkel op naam in combinatie met ledenpas en identiteitsbewijs te verkrijgen. Kaarten zijn niet overdraagbaar of inwisselbaar.

In samenwerking met de supportersvereniging “Samen met De Treffers”  vertrekken op de wedstrijddag de bussen in twee clusters. De sfeerbussen (cluster 1)  vertrekken om 17:15 uur. In deze bussen wordt muziek met  uptempo en volume gedraaid én is er een loterij. De overige supportersbussen (cluster 2) vertrekken om 17:45 uur. In deze bussen staat de muziek wat zachter en is het wat rustiger.

Men dient uiterlijk een kwartier voorafgaand aan de gekozen vertrektijd aanwezig te zijn op Sportpark Zuid.

Op woensdag 1 februari van 19:00 tot 21:00 uur kunnen de eventuele overgebleven combi-kaarten door niet-Treffersleden gekocht worden. Kijk even op de site www.Detreffers.nl  of er inderdaad nog kaarten beschikbaar zijn.

Kaarten zijn niet online te bestellen.

De Rozet