Wilt u adverteren?

Autotests

Twee keer per maand in de brievenbus

Onafhankelijk en niet gesubsidieerd

Totale oplage van 25.000 exemplaren

Stuur een email

Als je interesse hebt in auto’s, is onze rubriek over autotests zeker interessant voor jou! Lees alles over de nieuwste aanwinst van het wagenpark van jouw lokale autodealer. Wij testen de auto uit en beschrijven uitvoerig de voor- en nadelen. De Rozet besteedt graag aandacht aan regionale autohandelaars in het blad. De hoofdredactie van onze krant is gevestigd in Beek, maar wij houden de lezers op de hoogte van het laatste nieuws in de gehele regio Nijmegen en Berg en Dal.

nieuwe afbeelding pand Rozet
newspaper@2x

Dankzij onze autotests komen de auto’s van de lokale dealer in beeld

Het uitvoeren van autotests is een vaste rubriek in ons blad. Als nieuws- en advertentieblad proberen wij jou te informeren over het laatste nieuws, maar bieden wij ook een podium voor lokale ondernemers om te adverteren. Dit is ook van toepassing op lokale autodealers. Wanneer zij een nieuw model in hun showroom hebben staan, willen zij graag dat deze extra onder de aandacht van de mensen komt. Onze vaste autoredacteur maakt dan een testrit. Doordat we al jarenlang autotests uitvoeren, weet onze redactie precies waar ze op moeten letten. In het eindoordeel wordt beschreven in de nieuwste editie van het blad. Dit is een onafhankelijke en effectieve manier om de autodealer in beeld te brengen bij de lezer en daardoor heel anders dan het plaatsen van een advertentie.

Wilt u ook adverteren in De Rozet? Neem contact op!

Ik wil adverteren

Laat ons tests uitvoeren met jouw auto’s

Ben jij autoliefhebber en wil jij meer lezen over onze autotests? Lees dan wekelijks De Rozet. Je leest dan steeds de meest interessante autotests. Ben je autodealer en wil je jezelf aanmelden voor deze rubriek, zodat je op een effectieve manier, zakelijk kunt adverteren? Stuur dan een e-mail naar info@derozet.nl, vul het contactformulier in of bel naar onze hoofdredactie in Beek via 024-6843533.

nick-morrison-FHnnjk1Yj7Y-unsplash
De Rozet