Wilt u adverteren?

Autotests

Twee keer per maand in de brievenbus

Onafhankelijk en niet gesubsidieerd

Totale oplage van 25.000 exemplaren

Stuur een email

Als je interesse hebt in auto’s is onze rubriek over autotests zeker interessant voor je! Lees alles over de nieuwste aanwinst van het wagenpark van jouw lokale autodealer. Wij testen hem uit en beschrijven uitvoerig de voor- en nadelen. De Rozet besteedt graag aandacht aan regionale autohandelaars in het blad. De hoofdredactie van onze krant is gevestigd in Beek, maar wij houden de lezers op de hoogte van het laatste nieuws in de gehele regio Nijmegen en Beek en Dal.

nieuwe afbeelding pand Rozet
newspaper@2x

Dankzij onze autotests komt jouw wagenpark in beeld

Het uitvoeren van autotests is een vaste rubriek in ons blad. Als nieuws- en advertentieblad proberen wij de lezer te informeren betreffende het laatste nieuws, maar bieden wij ook een podium voor lokale ondernemers om te adverteren. Dit is ook van toepassing op lokale autodealers. Wanneer zij een nieuw model in hun showroom hebben staan, willen zij graag dat deze extra onder de aandacht van de mensen komt. Onze vaste autoredacteur komt dan een testrit maken. Doordat hij al jarenlang autotests uitvoert weet hij precies waar hij op moet letten. Zijn eindoordeel beschrijft hij uitvoerig in de nieuwste editie van het blad. Dit is een onafhankelijke en effectieve manier om de autodealer in beeld te brengen bij de lezer en daardoor heel anders dan het plaatsen van een advertentie.

Wilt u ook adverteren in De Rozet? Neem contact op!

Ik wil adverteren

Laat ons tests uitvoeren met jouw auto’s

Ben jij een autodealer en wil jij dat mensen in de regio bekend worden met jouw auto’s? Laat onze autoredactie dan autotests uitvoeren. Jouw wagenpark krijgt een podium en wij hebben interessante input voor onze rubriek, win-win dus! Informeer naar de mogelijkheden bij De Rozet. Stuur een e-mail naar de.rozet@inter.nl.net, vul ons contactformulier in of bel naar onze hoofdredactie in Beek via 024-6843533.

nick-morrison-FHnnjk1Yj7Y-unsplash