Wilt u adverteren?

De cursisten van Atelier Rohde zetten met veel plezier de laatste streken op hun schilderijen. Zaterdag 16 september bestaat Atelier Rohde 12,5 jaar en dat vieren ze met een expositie van hun werk en een boekpresentatie met daarin het werk van de oprichter van Atelier Rohde; beeldend kunstenaar Yette Rohde.

Tussen 15.00 en 19.00 kan je genieten van alle kunstwerken die er de afgelopen jaren zijn gemaakt in het atelier dat zich bevindt aan de Dominicanenstraat 6 te Nijmegen. De exposities zijn op verschillende plekken in de Vrouwenschool; het huidige atelier, voorgaande ateliers en de gangen. Er is werk te zien van de groepen Open Atelier en Model&portret, diverse samenwerkingen van Yette met anderen en haar autonome werk.

Om 17u is de boekpresentatie en hierna wordt er in het atelier en de bijbehorende gang muziek gedraaid door DJ Gray Tornado. Er mag zeker gedanst worden! Er is dan ook de mogelijkheid om voor een klein bedrag wat te eten en te drinken wat verzorgd wordt door buurvrouw Simone van Engelen.

Wie er deze dag allemaal exposeren is te vinden op www.atelierrohde.nl

De Rozet