Wilt u adverteren?

Adverteren in huis-aan-huisbladen

Hét Nieuwsblad voor de regio oostelijk van Nijmegen + de duitse grensstreek.

Stuur een email

Adverteren in huis-aan-huisbladen is een interessante vorm van reclame voor ondernemers. Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om te adverteren in een van de regionale kranten, heb je als voordeel dat voornamelijk lokale inwoners de krant lezen. Zo bereik je in ieder geval de juiste doelgroep. Indien je een advertentie wilt plaatsen in de streekkrant, is De Rozet wellicht de krant die je zoekt.

Voorwaarden voor het adverteren in een van de bekendste huis-aan-huisbladen

Mocht je willen adverteren in een van de grootste huis-aan-huisbladen van de regio Nijmegen en Berg en Dal, dan ben je bij ons aan het goede adres. Vanuit ons kantoor in Beek maken wij een mooi nieuws- en advertentieblad. Wanneer je een advertentie wilt plaatsen in onze streekkrant, variëren de formaten enorm. De kleinste advertentie is één kolom breed van 40 mm, de grootste is 4 kolommen breed van 50 mm. Eventueel worden hier nog aanpassingen in geplaatst. Adverteren met een kleine advertentie in een van de bekendste regionale kranten van de omgeving Nijmegen kost maandelijks ongeveer 20 euro, voor de grootste advertenties worden de kosten geschat op ongeveer 140 euro per maand.

nick-morrison-FHnnjk1Yj7Y-unsplash

Laat een rouwadvertentie plaatsen in de streekkrant

Het adverteren in regionale kranten is voor bedrijven een effectieve vorm van reclame. Naast advertenties bieden huis-aan-huisbladen ook informatie aan de inwoners van de regio. Zoals de meeste regionale kranten bieden wij ook de mogelijkheid voor particulieren om te adverteren met hun familieberichten, zoals het plaatsen van een rouwadvertentie . Met een kleine advertentie in de streekkrant is de regio op de hoogte van het verlies van een persoon. Door mensen te informeren, hebben zij de mogelijkheid om hun steun te betuigen aan de nabestaanden.

Wil je adverteren in een van de meest complete huis-aan-huisbladen in de regio?

Adverteren in onze lokale krant is mogelijk. Wil je jouw advertentie plaatsen in dé steekkrant van de gemeente Berg en Dal? Houd er dan rekening mee dat wij werken met Apple Macintosh. Windows bestanden worden meestal probleemloos overgezet. Om te adverteren in onze lokale krant, vragen wij je allereerst de betreffende advertentie die wij moeten plaatsen in de streekkrant aan te leveren in een van bovenstaande bestandsformaten:

  • Word documenten (plaatjes apart als JPG / TIFF / BMP meeleveren);
  • Pdf-bestanden;
  • Adobe-Illustratorbestanden;
  • Photoshop-bestanden, mits hoge resolutie;

Eventueel verwerken wij ook PowerPoint.

Wilt u ook adverteren in De Rozet? Neem contact op!

Ik wil adverteren

Lees De Rozet online.

Vraag naar de advertentievoorwaarden

Indien je wilt adverteren in een van de meest volledige huis-aan-huisbladen van de regio, zijn wij de partij die je zoekt. Dankzij de regionale insteek waarmee wij onze kranten al jaren vullen, zien veel lokale ondernemers ons als een interessant medium om in te adverteren. Voor informatie over de mogelijke kosten raden wij je aan de tarieflijst te bekijken. Hierop staan alle gegevens die je nodig hebt zoals verschijningsdata, millimeterprijzen, kolombreedtes, etc. Je kunt natuurlijk ook altijd naar de hoofdredactie in Beek bellen of mailen. Bel naar 024-6843533 of stuur een e-mail naar de.rozet@inter.nl.net.

De Rozet