Wilt u adverteren?

Advertentie plaatsen in de streekkrant

Twee keer per maand in de brievenbus Onafhankelijk en niet gesubsidieerd Totale oplage van 25.000 exemplaren

Stuur een email

Een advertentie plaatsen in de streekkrant

Een advertentie plaatsen in de streekkrant is een interessante vorm van reclame voor ondernemers. Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om te adverteren in een van de regionale kranten, heb je als voordeel dat voornamelijk lokale inwoners de krant lezen. Zo bereik je in ieder geval de juiste doelgroep. Indien je een advertentie wilt plaatsen in de streekkrant, is De Rozet wellicht de krant die je zoekt.

nieuwe afbeelding pand Rozet
newspaper@2x

De voorwaarden voor een advertentie en het plaatsen ervan in de streekkrant

Mocht je willen adverteren in een van de grootste regionale kranten van regio Nijmegen en Berg en Dal, dan zit je bij ons goed. Vanuit ons kantoor in Beek maken wij een veel gelezen lokale krant, waarin er veel mogelijkheden zijn om te adverteren. Wanneer je een advertentie wilt plaatsen in onze streekkrant, variëren de formaten enorm. De kleinste advertentie is één kolom breed van 40 mm, de grootste is vier kolommen breed van 50 mm. Eventueel worden hier nog aanpassingen in geplaatst. Adverteren met een kleine advertentie in een van de bekendste regionale kranten van de omgeving Nijmegen, kost maandelijks ongeveer € 20,- , voor de grootste advertenties worden de kosten geschat op ongeveer € 140,- per maand. Een advertentie plaatsen in de streekkrant is dus altijd best voordelig.

Wilt u ook adverteren in De Rozet? Neem contact op!

Ik wil adverteren

Laat een rouwadvertentie plaatsen in de streekkrant

Het adverteren in regionale kranten is voor bedrijven een effectieve vorm van reclame. Naast advertenties bieden regionale kranten ook informatie aan de inwoners van de regio. Zoals de meeste regionale kranten bieden wij ook de mogelijkheid voor particulieren om te adverteren met hun familieberichten, zoals het plaatsen van een rouwadvertentie. Met een kleine advertentie in de streekkrant is de regio op de hoogte van het verlies van een persoon. Door mensen te informeren, hebben zij de mogelijkheid om hun steun te betuigen aan de nabestaanden.

Wil je adverteren in een van de meest complete regionale kranten?

Adverteren in onze lokale krant is mogelijk. Wil je jouw advertentie plaatsen in dé lokale krant van de gemeente Berg en Dal en regio Nijmegen? Houd er dan rekening mee dat wij werken met Apple Macintosh. Windows-bestanden worden meestal probleemloos overgezet. Om te adverteren in onze lokale krant, vragen wij je allereerst de betreffende advertentie die wij moeten plaatsen in de streekkrant aan te leveren in een van de onderstaande bestandsformaten:

  • Word documenten (plaatjes apart als JPG/ TIFF/ BMP meeleveren)
  • Pdf-bestanden
  • Adobe-Illustratorbestanden
  • Photoshop-bestanden, mits hoge resolutie

Eventueel verwerken wij ook PowerPoint-bestanden als u wilt adverteren in onze lokale krant.

Vraag naar de advertentievoorwaarden voor het adverteren in onze lokale krant

Indien je wilt adverteren in een van de meest volledige kranten van de regio, zijn wij de partij die je zoekt. Dankzij de regionale insteek, waarmee wij onze kranten al jaren vullen, zien veel lokale ondernemers ons als een interessant medium om in te adverteren. Voor informatie over de mogelijke kosten raden wij je aan de tarieflijst te bekijken. Hierop staan alle gegevens die je nodig hebt, zoals verschijningsdata, millimeterprijzen, kolombreedtes, et cetera. Je kunt natuurlijk ook altijd naar de hoofdredactie in Beek bellen of e-mailen. Bel naar 024-6843533 of stuur een e-mail naar info@derozet.nl.  

nick-morrison-FHnnjk1Yj7Y-unsplash
De Rozet