Wilt u adverteren?

“De mooiste tijd van het jaar” staat weer voor de deur! De Katholieke kerk en de Protestantse kerk organiseren samen met kinderdagverblijf De Kabouterhoeve een mooie Adventstocht. Het is altijd een fijne en drukbezochte avond ter voorbereiding op Kerstmis, een gezellig samenzijn.

Wanneer: Zaterdag 10 december 2022 om 16:45 uur
Waar: Vertrekpunt is de Mariakapel in Gasterij ‘t Groeske
Stationsweg 9 te Groesbeek

We zijn blij na een paar jaar afwezigheid door Corona deze avond weer te kunnen organiseren. De Adventstocht is niet alleen voor kindjes die op het kinderdagverblijf zitten, maar ook andere kinderen en ouders die het leuk vinden kunnen meelopen! Er wordt gestart met een kort adventsverhaal in de Mariakapel van Gasterij ‘t Groeske. Daarna lopen we met alle kinderen in een lampionnenoptocht door het dorp naar de Protestantse kerk aan de Kerkstraat, waar we kerstliedjes zingen en we de avond gezellig afsluiten met een lekker warm drankje.

Deelname is gratis en ook kindjes die niet op De Kabouterhoeve zitten mogen meelopen. We proberen voldoende lampionnen en kerstmutsen te regelen, maar mocht je niet op De Kabouterhoeve zitten en meedoen, kan je dit ook zelf meenemen, daar we niet exact weten hoeveel kinderen er in totaal komen.

De Rozet