Wilt u adverteren?

Verlies van een stukje van je persoonlijkheid begint al wanneer de diagnose dementie gesteld wordt. Afscheid van wie je was. Afscheid van de persoon die je partner was, je vader, moeder, broer, zus, vriend. De mens van voor de diagnose is er niet meer.
Over dit thema, afscheid en rouw, organiseert Alzheimer Nederland in samenwerking met Human een Alzheimer Café Speciale Editie waar mensen met dementie en een naaste in gesprek gaan met Hugo Borst en Adelheid Roosen. Dat gebeurt op woensdag avond 7 december in De Vereeniging aan het Keizer Karelplein. Op deze avond zijn ook vertegenwoordigers van alle acht Alzheimer Cafés uit de regio Nijmegen aanwezig, om u hierover te informeren.

U moet zich wel even aanmelden en dat kan via: aanmelder.nl/alzheimercafe-nijmegen. Als het online niet lukt kan het ook via de publieksservice van Alzheimer Nederland, tel 033 – 303 25 02. Mensen met dementie en een naaste, eventueel alléén een naaste, krijgen voorrang. Professionals en andere belangstellenden zijn ook welkom. Iedereen moet zich wél aanmelden.

De Rozet