Wilt u adverteren?

Zaterdag is het zo ver en breekt Kunstnacht los. Een boordevol programma op ruim 25 locaties, een gloednieuw vrij toegankelijk programma in Kronenburgerpark en knallend Nachtfeest. Hoe maak jij je klaar voor Kunstnacht 2022? Lees mee met deze tips.

Stippel je route uit
Je kunt helemaal zelf je route samenstellen óf je laten inspireren door een van de gekleurde routes. Combineren en overstappen mag dus en je hoeft voor geen enkel programma te reserveren. Het maakt ook niet uit waar je begint of eindigt op de route of welke kant je op gaat. Er zijn enkele optredens en performances die op een bepaalde tijd starten. Kijk voor de specifieke tijden op de website.

Laat je ticket scannen
Zaterdag ontvang je na het scannen van je e-ticket een polsbandje. Hiermee krijg je toegang tot alle Kunstnacht locaties. Voor een Kunstnacht ticket krijg je een zwart bandje, voor een combiticket een groen bandje. Kom je zaterdagmiddag naar het Kronenburgerpark? Laat vanaf 16.00 uur je e-ticket daar alvast scannen bij de Ticket Office om een bandje te krijgen en voorkom dat je in de rij staat op de Kunstnacht locaties. Nog geen ticket? Bij de Ticket Office kun je nog een kaartje kopen (pin only). Start je bij een Kunstnacht locatie? Dan kan je ook daar je e-ticket laten scannen en een polsbandje ontvangen. Heb je alleen een ticket voor het Nachtfeest? Dan ontvang je geen polsbandje, maar kun je vanaf 00.00 uur je e-ticket laten scannen bij De Vereeniging.

Maak gebruik van speciaal vervoer
Te voet en met de fiets kom jij snel en gemakkelijk op de verschillende locaties, vanaf het centrum is het Honigcomplex ongeveer 10 minuten fietsen. Daarnaast is er tussen het Honigcomplex en het centrum speciaal pendelvervoer beschikbaar: een aantal eendjes van Expo Bart & Schoenfabriek rijden op en neer, weet jij er één te vangen?! Tussen Kronenburgerpark en Kelfkensbos rijdt ieder half uur de zonnetrein. Bekijk de website voor de vertrektijden van de pendelbus tussen het Honigcomplex, Kronenburgerpark en de Paraplufabrieken.

Voeg ons WhatsApp nummer toe
Wil je zaterdag op de hoogte blijven? Voeg 06-17276195 toe aan jouw contacten. Stuur ons een appje met ‘Kunstnacht AAN’ en we voegen je toe aan de WhatsApp groep waarin we spoedcommunicatie delen. Geen spam dus, alleen extra pushmeldingen voor tíjdens Kunstnacht. Zo ben jij altijd op de hoogte van waar er drukke of juist rustige plekken zijn.

Kronenburgerpark is jouw uitvalsbasis
Het Kronenburgerpark is van 16.00 tot 00.00 uur geopend, met een divers en doorlopend programma. De officiële opening door Blow 3.0 vindt hier om 18.25 uur plaats.
Kom dus voor, na of tijdens je route zéker even een kijkje nemen in het park.

Sluit je avond af bij het Nachtfeest
Leer hele andere kanten van Concertgenbouw de Vereeniging kennen met de fijne disco- enhouseplaten van DJ-collectief Plakband. Van 00.00 tot 04.00 uur. De deuren sluiten om 02.00 uur dus wees op tijd!

De Rozet